Perheyritys
palveluk­sessasi

Hurrikaanit on 100 % suomalainen perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1964 lähtien. Vastuullisella, positiivisella ja työtä pelkäämättömällä asenteella varustettuja Hurrikaaneja työskentelee Uudellamaalla ja Pirkanmaalla yli kuusikymmentä.

Vastuullisuus on arjen tekoja

Vastuullisuus kuuluu olennaisena osana Hurrikaanien strategiaan ja käytännön arkeen. Teemme päivittäin tärkeää työtä yhteisen ympäristömme hyväksi. Olemme mukana John Nurmisen säätiön hankkeissa Itämeren tilan parantamiseksi.

Hurrikaanien tarina

Hurrikaanien tarina alkoi vuonna 1964, kun Helsingin kaupungin Munkkisaaren vedenpuhdistamolla tarvittiin lietteen ajoa varten loka-autoja. Tällöin syntyi yritys nimeltä Lokakuljetus.

Huurrikaanit - Tarina
Hurrikaanit - Mies seisoo työvarusteet päällä

Hurja joukkomme esittäytyy

Työlle perso joukkomme hoitaa likaisimmatkin hommat – jotta asiakkaidemme ei tarvitse. Älä anna karskin olemuksen hämätä. Kaikki Hurrikaanit ovat paitsi ammattilaisia, myös hyvätapaisia.

Hurrikaanien arvot

Teemme ympäristötekoja – joka päivä

Teemme päivittäin arvokasta ja merkityksellistä työtä kestävän kehityksen hyväksi. Ilman meitä
ympäristö hukkuisi siihen itseensä.

Välitämme toisistamme

Arvostamme ja kunnioitamme toisiamme suurella sydämellä. Pidämme yllä hyvää ja avointa ilmapiiriä edistämällä hyvinvointia, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Työturvallisuus on välittämistä.

Haluamme olla eturintamassa

Opimme ja kehitymme jakamalla jatkuvasti tietoa avoimessa ja kannustavassa työyhteisössä. Luomme asiakaskeskeisesti uusia ratkaisuja kehittämällä toimintaa ja kyseenalaistamalla olemassa olevia käytäntöjä.

Paskaduunia hymyssä suin

Uskomme, että positiivisella ja työtä pelkäämättömällä kyllä onnistuu -palveluasenteella
kaikki voittavat.

Hurrikaanit - Seisoo ja katsoo vasemmalle

Tunnuslauseemme vuodesta 1964:
kyllä onnistuu