Meille töihin

Nyt sitä olisi tarjolla. Monipuolista, vaihtelevaa ja sopivan haastavaa työtä. Universumin kenties mahtavimpien työkavereiden seurassa. Kiinnostaisiko liittyä joukkoon? Tästä porukasta ei huumorintajua puutu!

Kannattaako Hurrikaaniksi ryhtyä?

Positiivinen ja työtä pelkäämätön asenne on kaikki kaikessa. Aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse. Katso, mitä Hurrikaanien työntekijät kertovat tehtävistään ja työssä viihtymisestään.

Hurrikaanit - Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Millaisia työpaikkoja Hurrikaanit tarjoaa? Riittääkö C-ajokortti? Pitääkö osata suomea? Onko työ vuorotyötä? Paljonko palkkaa maksetaan? Lue tavallisimmat kysymykset ja vastaukset tästä.

Hurrikaanit - Mies seisoo työvarusteet päällä

Avoimet työpaikkamme

Haluatko Hurrikaaniksi Hurrikaanien joukkoon? Katso avoimet työpaikkamme. Tai lähetä avoin hakemuksesi oheista lomaketta käyttäen. Olemme sinuun yhteydessä ensi tilassa.

Hurrikaanien arvot

Teemme ympäristötekoja – joka päivä

Teemme päivittäin arvokasta ja merkityksellistä työtä kestävän kehityksen hyväksi. Ilman meitä
ympäristö hukkuisi siihen itseensä.

Välitämme toisistamme

Arvostamme ja kunnioitamme toisiamme suurella sydämellä. Pidämme yllä hyvää ja avointa ilmapiiriä edistämällä hyvinvointia, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Työturvallisuus on välittämistä.

Haluamme olla eturintamassa

Opimme ja kehitymme jakamalla jatkuvasti tietoa avoimessa ja kannustavassa työyhteisössä. Luomme asiakaskeskeisesti uusia ratkaisuja kehittämällä toimintaa ja kyseenalaistamalla olemassa olevia käytäntöjä.

Paskaduunia hymyssä suin

Uskomme, että positiivisella ja työtä pelkäämättömällä kyllä onnistuu -palveluasenteella
kaikki voittavat.

Hurrikaanit - Seisoo ja katsoo vasemmalle

Tunnuslauseemme vuodesta 1964:
kyllä onnistuu