Kierrätys ja jätehuolto

Perustehtävämme on toimia kestävän kehityksen mukaisesti ja varmistaa osaltamme ihmisille turvallinen ja terveellinen ympäristö. Ammattitaitoamme on toimittaa kaikki kiinteistöistä, työmailta, teollisuudesta, ravintoloista ja tapahtumista tyhjentämämme jäte asianmukaisesti käsiteltäväksi.

Hurrikaanit - Kiinteistöjen ja tapahtumien jätteet

Kiinteistöjen ja tapahtumien jätteet

Puhdistamistamme viemäreistä sekä tyhjentämistämme lokakaivoista ja toileteista syntyy viemärijätettä, jonka toimitamme jätevedenpuhdistamolle käsiteltäväksi. Viemärijäte on arvokasta raaka-ainetta, sillä pääkaupunkiseudulla siitä valmistetaan kaasua mädättämällä. Syntynyt kaasu puhdistetaan ja syötetään maakaasuverkkoon. Tätä uusiutuvaa kotimaista biokaasua voivat kaasuautoilijat tankata autoihinsa. Kiinteistöjen hiekan- ja öljynerottimista poistettavan jätteen toimitamme aina asianmukaisesti hyötykäyttöön.

Työmaiden jätteet

Työmailla poistamme paljon maa-aineksia rakennusten ulkopuolelta ja ryömintätiloista sekä eristeitä ylä- ja välipohjista. Työ suoritetaan suurtehoimuautolla, jonka säiliöön jäte imuroidaan. Tyhjennysjäte kuljetetaan jätteestä riippuen hyötykäyttöön tai käsiteltäväksi. Esimerkiksi poistettuja maa-aineksia voidaan usein toimittaa maanrakennuksessa hyödynnettäväksi, mikä vähentää jätteen määrää ja leikkaa jätekustannuksia.

Hurrikaanit - Työmaiden jätteet
Hurrikaanit - Ravintolarasvojen kierrätys

Ravintola­rasvojen kierrätys

Ravintoloissa syntyy rasvajätettä tyhjennettävistä rasvanerotuskaivoista sekä ruoanvalmistuksessa käytettävästä paistorasvasta. Hurrikaanit tarjoaa helpon kierrätyspalvelun, jossa toimitamme paistorasvojen keräysastian suoraan ravintolaan, leipomoon tai grilliin. Kun astia on täynnä, noudamme sen ja tuomme tyhjän keräysastian tilalle. Käytetty ravintolarasva voidaan hyödyntää arvokkaalla tavalla – siitä voidaan valmistaa ympäristöystävällistä biokaasua.

Tutustu myös

Hurrikaanit - Toiletit tapahtumiin ja työmaille

Vuokra-Wc:t

Tarvitsetko tilapäistä toilettia? Valikoimastamme löydät toiletit, pisoaarit ja käsienpesuasemat paikan päälle toimitettuna.

Hurrikaanit - Viemärin puhdistus

Viemäreiden avaus ja puhdistus

Viemärilinjojen suositeltava huoltoväli painehuuhtelemalla on 10–15 vuotta, tai tarpeen vaatiessa oireiden ilmetessä.

Hurrikaanit - Miten sadevesiviemärisi ja salaojat voivat?

Kosteus kuriin

Toimiva sadevesi- ja salaojajärjestelmä suojaa talon rakenteet kosteus-, home- ja routavaurioilta sekä estää tulvat kellarissa

Hurrikaanit - Timo Nuutinen

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Palvelemme Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

Asiakaspalvelu 010 201 3000
Uusimaa: asiakaspalvelu@hurrikaanit.fi
Pirkanmaa: info.tre@hurrikaanit.fi