Palvelumme
työmaille

Varmistamme, että rakentaminen sujuu pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan uudiskohteissa ja saneeraustyömailla. Palvelemme työmaita monella tavalla jo työmaan perustamisesta alkaen. Ota yhteyttä, ammattilaisemme ehtivät ja aikataulumme pitävät.

Painehuuhtelut ja viemäri­kuvaukset

Rakennustyömailla uudet viemärit on viisasta kuvata jo rakennusaikana. Putkiin jääneet rakennusjätteet ja rakennusaikaiset asennusvirheet voivat aiheuttaa myöhemmin viemäritukoksia ja vesivahinkoja. Painehuuhtelemme ja kuvaamme viemärit ammattitaidolla. Myös kaivojen, erottimien ja pumppaamoiden tyhjennykset ja puhdistukset hoidamme tinkimättömästi. Mikäli tarvitset työmaallesi rakennusaikaisia toiletteja tai lokasäiliöitä, sellaisetkin järjestämme paikalle.

Hurrikaanit - Suurtehoimuroinnit

Suurteho­imuroinnit ja -puhallukset

Hurrikaanien suurtehoimurointikalusto on sanalla sanoen järeää. Poistamme maa-aineksia rakennusten ulkopuolelta ja ryömintätiloista, eristeitä ylä- ja välipohjista sekä singeliä katoilta. Lisäksi puhallamme suurtehoimurilla sepeliä, kevytsoraa ja vaahtolasimursketta ahtaisiinkin paikkoihin. Vaikeatkin materiaalit saavat vauhdilla kyytiä.

Tarvitsetko höyrysulatusta?

Autamme talvirakentajia tarjoamalla höyrytyspalvelua Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Liikkuva höyrytyskalustomme poistaa roudan, lumen ja jään maaperästä, anturoista, valumuoteista ym. kohteista. Saavumme paikalle lyhyelläkin varoitusajalla. Kalustomme on sähköstä ja vedestä riippumatonta.

Hurrikaanit - Mies seisoo kypärä kainalossa

Joko yrityksesi kuuluu Hurrikaanien Sisäpiiriin?

Haluamme tarjota työmaille toimialan parasta palvelua. Siksi kehitimme Sisäpiirin.

Olipa työmaasi sijainti Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu Uusimaa, tai Tampere tai muu Pirkanmaa, ota yhteyttä työlle persoihin Hurrikaaneihin.

Hurrikaanit - Timo Nuutinen

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Palvelemme Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

Asiakaspalvelu 010 201 3000
Uusimaa: asiakaspalvelu@hurrikaanit.fi
Pirkanmaa: info.tre@hurrikaanit.fi