Palvelumme
ravinto­loille

Rasvat, öljyt ja muut orgaaniset jätteet ovat todellinen haaste ravintoloiden viemäreille ja rasvanerotuskaivoille. Jätä ravintolasi viemärihaasteet Hurrikaanien hoidettavaksi. Varmistamme, ettei epämiellyttäviä ja kalliita, pahimmillaan ravintolan sulkemiseen johtavia tukoksia pääse syntymään. Palvelemme ravintoloita Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

Viemäreiden puhdistukset

Ravintolan rasvalinjoihin ja rasvanerottimien purkuputkiin kertynyt rasva on syytä puhdistaa säännöllisesti viemärin painehuuhtelun ja höyrytyksen avulla. Toimenpide poistaa viemäristä tehokkaasti kaiken kiintoaineksen ja pinttyneen rasvan. Hurrikaanit hoitaa homman ammattitaidolla – joko tilauksesta tai määrävälein sopimuksen mukaan.

Hurrikaanit - Ravintolarasvojen kierrätys

Rasvanerottimien tyhjennykset

Rasvanerotuskaivo estää rasvapitoisten nesteiden pääsyn viemäriverkostoon, jossa rasva aiheuttaa nopeasti ongelmia. Tyhjennettävä ja puhdistettava osa rasvakaivosta on rasvanerotin. Toteutamme rasvanerottimien tyhjennykset yleensä säännöllisesti sopimuksen mukaan, jottei ongelmia pääse syntymään. Käynnin yhteydessä varmistamme aina myös hälyttimen toimivuuden.

Keräysastia ravintolaasi

Tarjoamme ravintoloille ja ammattikeittiöille kierrätyspalvelun, jossa toimitamme keittiöön keräysastian paistorasvojen keräämistä varten. Kun astia on täynnä, noudamme sen ja tuomme tyhjän keräysastian tilalle. Kyseessä on keittiön arkea suuresti helpottava, runsaasti kiitosta saanut palvelu. Keräysastiat ovat kooltaan 60 litraa.

Hurrikaanit - Mies seisoo kypärä kainalossa

Olipa ravintolasi sijainti Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu Uusimaa, tai Tampere tai muu Pirkanmaa, ota yhteyttä työlle persoihin Hurrikaaneihin.

Hurrikaanit - Timo Nuutinen

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Palvelemme Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

Asiakaspalvelu 010 201 3000
Uusimaa: asiakaspalvelu@hurrikaanit.fi
Pirkanmaa: info.tre@hurrikaanit.fi