Palvelumme
tapah­tumiin

Toimivat saniteettijärjestelyt ovat tärkeä osa tapahtuman onnistumista. Kun toiletit ovat siistejä ja niitä on riittävästi, keräät tilaisuuden järjestäjänä pisteet. Meillä on satojen tapahtumien kokemus siitä, millaiset ratkaisut milloinkin tarvitaan, oletpa järjestämässä megafestareita tai puutarhajuhlia. Palvelemme pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla.

Vuokra-Wc:t ja käsienpesuasemat

Vuoraamme tapahtumaasi edullisesti toiletit, pisoaarit ja käsienpesuasemat, suoraan tapahtumapaikalle toimitettuna. Tuotteemme soveltuvat erinomaisesti yleisötapahtumiin ja festareille – tutustu valikoimaamme täällä. Kaikki vuokraamamme Wc:t ovat takuusiistejä: hajuttomia ja desinfioituja.

Hurrikaanit - Jäteastiat

Jäteastiat, jätepuristimet ja -lavat

Meiltä saat tilaisuuteesi myös jäteastiat, jätepuristimet ja jätelavat, jotka toimitamme paikalle ja joiden tyhjennyksestä huolehdimme sovitusti. Hyvä ratkaisu suuriin yleisötapahtumiin on erityinen jätepuristin, johon mahtuu jätettä yhteensä 20 m3. Näin tilaa vapautuu muuhun käyttöön ja ympäristö pysyy siistinä.

Hoidamme kuljetukset ja tyhjennykset

Koska sinulla on tapahtuman järjestäjänä muutakin päänvaivaa, hoidamme saniteettiasiat alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella. Hintamme sisältävät kaiken: kuljetukset, tyhjennykset, wc-paperit, käsidesit, pesut ja desinfioinnit sekä jätteenkäsittelymaksut. Tarjouksen voit pyytää lomakkeella tai soittamalla meille.

Hurrikaanit - Mies seisoo kypärä kainalossa

Olipa tapahtumasi sijainti Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu Uusimaa, tai Tampere tai muu Pirkanmaa, ota yhteyttä työlle persoihin Hurrikaaneihin.

Hurrikaanit - Mika Oksanen - Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Palvelemme Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

Asiakaspalvelu 010 201 3000
Uusimaa: asiakaspalvelu@hurrikaanit.fi
Pirkanmaa: info.tre@hurrikaanit.fi