Palvelumme
teolli­suudelle

Puhtaus ovat kriittinen osa prosessia. Vastaamme elintarvike-, prosessi- ja rakennusteollisuuden sekä erilaisten tuotantolaitosten puhdistustöistä Uudellamaalla ja Pirkanmaalla. Huolehdimme palveluillamme siitä, että tuotantosi pysyy käynnissä ja työt sujuvat siisteissä ja hygieenisissä olosuhteissa.

Prosessi­puhdistukset

Teollisuuden prosessipuhdistukset vaativat osaamista, oikeanlaista kalustoa sekä riittävästi käsipareja. Puhdistamme korkeapaineella mm. putkistoja, säiliöitä, kattiloita, siiloja, koneita ja laitteita. Pyrimme aina tekemään työmme asiakkaan tuotantoprosessia häiritsemättä. Valitsemme kaluston ja puhdistusmenetelmän työkohteeseen sopivaksi ja viemme puhdistuksen läpi turvallisesti ja ammattitaitoisesti.

Hurrikaanit - Teollisuuden suurtehoimuroinnit

Suurteho­imuroinnit

Suurtehoimurointi on nopea ja pölytön menetelmä erilaisten kuivien ja märkien materiaalien poistamiseen, viimeisintä nurkkaa myöten. Saamme imuroitua teollisuuskiinteistöistä ja tuotantolaitoksista tarpeen mukaan melkein mitä vain 200 mm imuletkuun mahtuvaa tavaraa: hiekkaa, soraa, tuhkaa, turvetta, haketta, betonia, lietettä. Ole yhteydessä, olemme tottuneet työskentelemään haastavissakin olosuhteissa.

Avainsana on ennakointi

Teollisuudessa pidetään huoltoseisokkeja tyypillisesti 1–1,5 vuoden välein, jolloin suoritetaan perusteellinen prosessipuhdistus. Puhdistukset tehdään yleensä aina ennen kunnossapitotöitä, joten suunnitteluun ja aikataulutukseen kannattaa varata aikaa. Suoritamme puhdistuksia myös ennakoivasti huoltoseisokkien välillä putkistoihin ja kattiloihin kertyvien saostumien poistamiseksi ja laitoksen tehokkaan toiminnan varmistamiseksi.

Hurrikaanit - Mies seisoo kypärä kainalossa

Olipa laitoksesi sijainti Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu Uusimaa, tai Tampere tai muu Pirkanmaa, ota yhteyttä työlle persoihin Hurrikaaneihin.

Hurrikaanit - Timo Nuutinen

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Palvelemme Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

Asiakaspalvelu 010 201 3000
Uusimaa: asiakaspalvelu@hurrikaanit.fi
Pirkanmaa: info.tre@hurrikaanit.fi