Kaivot ja erottimet

Hurrikaanit huolehtii, että kiinteistösi kaivot ja erottimet pysyvät toimintakunnossa ympäri vuoden. Hoidamme kaikenlaisten kaivojen ja erottimien tyhjennykset ja puhdistukset tilauksesta tai määrävälein Uudellamaalla ja Pirkanmaalla. Asiakkaalle edullisin vaihtoehto on yleensä säännöllinen tyhjennyssopimus. Tällöin tyhjennys voidaan sopia tarpeen mukaan esimerkiksi viikoittain, kuukausittain tai vaikka puolivuosittain.

Hurrikaanit - Lokakaivojen tyhjennys ja puhdistus

Lokakaivojen tyhjennys ja puhdistus

Kun likakaivosi kaipaa tyhjennystä, kutsu rivakat Hurrikaanit imuautoineen paikalle. Kokeneet ammattilaisemme tietävät mitä tekevät: tyhjentävät kaivosi varmasti pohjaan saakka ja puhdistavat sen perusteellisesti. Samalla hoituvat myös kiinteistösi sadevesikaivojen tyhjennykset, mikäli siihen on tarvetta. Kysy säännöllistä tyhjennyssopimusta – yksi huoli vähemmän.

Rasvanerottimien tyhjennys

Rasvakaivon eli rasvanerotuskaivon tehtävä on estää rasvapitoisten nesteiden pääsy viemäriverkostoon, jossa rasva aiheuttaa nopeasti ongelmia. Hyytynyt rasva tarttuu putkiston seinämiin ja synnyttää tukoksia. Tyhjennettävä ja puhdistettava osa rasvakaivosta on rasvanerotin. Ravintoloissa rasvanerottimien tyhjennykset toteutetaan yleensä säännöllisesti sopimuksen mukaan, jottei ongelmia pääse syntymään.

Hurrikaanit - Rasvanerottimien tyhjennys
Hurrikaanit - Hiekan ja öljynerottimen tyhjennys

Hiekan- ja öljynerottimien tyhjennys

Hiekan- ja öljynerotuskaivot voivat olla kohteesta riippuen joko erillisiä tai yhdistelmäkaivoja, sillä hiekan ja öljyn erotus liittyvät usein yhteen. Näin on erimerkiksi autokorjaamoissa ja -pesuloissa. Tyhjennämme ja puhdistamme erotinkaivot ja toimitamme jätteen aina asianmukaisesti käsiteltäväksi. Pyydä tarjous kertaluontoisesta tyhjennyksestä tai tee säännöllinen tyhjennyssopimus – tarpeesi mukaan.

Tutustu myös

Hurrikaanit - Asiakastarina - Virra Talotekniikka Oy

Asiakastarina: Virra Talotekniikka

Viemärisukituksiin erikoistunut Virra Talotekniikka Oy on hyödyntänyt Hurrikaanien osaamista monipuolisesti Pirkanmaalla.

Hurrikaanit - Korjauspalvelut taloyhtiöille

Korjauspalvelut

Hurrikaanit on ammattitaitoinen ja reilu kumppani taloyhtiöiden akuutteihin korjaustarpeisiin, kuten putkistojen paikallisiin korjauksiin.

Hurrikaanit - Ravintolarasvojen kierrätys

Ravintolarasvojen kierrätys

Tarjoamme helpon kierrätyspalvelun, jossa toimitamme paistorasvojen keräysastian ravintolasi keittiöön.

Pyydä tarjous

Hurrikaanit - Timo Nuutinen

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Palvelemme Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

Asiakaspalvelu 010 201 3000
Uusimaa: asiakaspalvelu@hurrikaanit.fi
Pirkanmaa: info.tre@hurrikaanit.fi