Palvelumme
kiinteis­töille

Hyvin hoidettu kiinteistö on turvallinen ja viihtyisä. Hurrikaanien ehtivä joukko on palvellut tuhansia kiinteistöjä pääkaupunkiseudulla jo useamman vuosikymmenen ajan. Keväällä 2019 laajensimme toimintamme Pirkanmaalle, missä saavutimme nopeasti kiinteistöjen luottamuksen. Tutustu kattaviin palveluihimme, autamme mielellämme.

Viemäreiden huolto

Tyypillisimpiä töitämme kiinteistöissä ovat erilaiset viemäreiden huoltotyöt: viemäreiden avaukset, puhdistukset ja kuvaukset. Toteutamme paljon tukkeutuneiden viemäreiden avauksia kiireellisinä töinä. Saavumme paikalle nykyaikaisen painehuuhtelu- ja kuvauskaluston kanssa ja hoidamme ongelman pois päiväjärjestyksestä.

Hurrikaanit - Viemäreiden kuvaus

Viemärikuvaus kiinteistöösi

Jos kiinteistösi viemärit oireilevat tai niiden kunto epäilyttää, suosittelemme viemärikuvausta. Se antaa arvokasta tietoa asiantuntijan oikein tulkitsemana. Sama koskee kiinteistösi salaojia ja sadevesijärjestelmiä, joiden ennakoiva huolto ehkäisee kalliiksi tulevat vahingot.

Hurrikaanit huolehtii

Palveluihimme kiinteistöille kuuluvat myös kaivot ja erottimet sekä pumppaamot, jotka tyhjennämme ja puhdistamme nopeasti ja asukkaita häiritsemättä. Talvikaudella sulatamme kiinteistöjen jäätyneet putket höyrytyksen avulla.

Hurrikaanit - Mies seisoo kypärä kainalossa

Joko kiinteistösi kuuluu Hurrikaanien Sisäpiiriin?

Haluamme tarjota kiinteistöille toimialan parasta palvelua. Siksi kehitimme Sisäpiirin.

Olipa kiinteistösi sijainti Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu Uusimaa, tai Tampere tai muu Pirkanmaa, ota yhteyttä työlle persoihin Hurrikaaneihin.

Hurrikaanit - Timo Nuutinen

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Palvelemme Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

Asiakaspalvelu 010 201 3000
Uusimaa: asiakaspalvelu@hurrikaanit.fi
Pirkanmaa: info.tre@hurrikaanit.fi