As Oy Helsingin Merikannon­­puisto

Asiakastarina

Arvo­kiinteistössä varmistettiin viemärilinjojen toimivuus

As Oy Helsingin Merikannonpuisto valmistui vuosituhannen vaihteessa Kesäkadulle Taivallahden rantamaisemiin. Nyt kiinteistö oli tullut siihen ikään, että viemärilinjat kaipasivat ammattilaisen suorittamaa perusteellista puhdistusta.

Kesäkatu 8 Helsingin Taka-Töölössä on tuttu näky ohikulkijoille. Kaarevan rakennuksen parvekkeet ja terassit avautuvat merelle ja Sibeliuksen puistoon. Puistomainen sisäpiha sulkee sisäänsä äskettäin asunnoiksi muutetun Ylen entisen toimitalon. Arkkitehti Timo Vormalan suunnitteleman rakennuksen asunnoissa on myös toinen parveke pihan puolelle aamuaurinkoon.

Ennakoivaa kiinteistönhoitoa

Parinkymmenen vuoden ikään ehtineen taloyhtiön hallituksessa haluttiin varmistaa viemäreiden moitteeton toiminta myös jatkossa. Seitsemänkerroksisessa talossa on kolme porrasta ja yhteensä 54 asuntoa. Suurimmat asunnot ovat 128 neliötä.

”Työhön valikoitui Hurrikaanit Oy, joka suoritti paikalla katselmuksen ja laati katselmuksesta pöytäkirjan”, kertoo taloyhtiön isännöitsijä Nico Torvela. Torvelalla ja hänen edustamallaan isännöintitoimisto Pääovi Oy:llä on runsaasti kokemusta Helsingin kantakaupungin taloyhtiöiden hoidosta.

Hurrikaanit - Asiakastarina - As Oy Helsingin Merikannonpuisto , Kesäkatu 8 - Ennakoivaa kiinteistöhuoltoa

Kuuden päivän huuhtelu-urakka

Katselmuksen perusteella viemäriverkosto päätettiin puhdistaa painehuuhtelulla, joka poistaa tehokkaasti viemäristössä olevan kiintoaineksen ja pinttyneen rasvan.

Keittiöiden ja kylpyhuoneiden viemärilinjat huuhdeltiin puhtaiksi jokaisesta huoneistosta. Tämän jälkeen huuhdeltiin talon pystyviemärit ja pohjaviemärit sekä tarkistettiin viemärin tuuletusputkien toimivuus.

Urakka kesti kuusi arkipäivää, ja siihen osallistui työvaiheesta riippuen kahdesta kuuteen Hurrikaanien ammattilaista. Työ pyrittiin suorittamaan asukkaita mahdollisimman vähän häiriten. Urakasta laadittiin kattava painehuuhteluraportti, jossa jokainen puhdistettu putkiosuus oli yksilöity ja johon mahdolliset poikkeamat oli merkitty.

Hurrikaanit - Asiakastarina - As Oy Helsingin Merikannonpuisto , Kesäkatu 8 - Kuuden päivän huuhtelu-urakka

”Kaiken kaikkiaan työ tehtiin ammattitaidolla, aikataulussa ja budjetissa pysyen.”

Kesäkatu 8:n isännöitsijä Nico Torvela.

Kohde

Taloyhtiö: As Oy Helsingin Merikannonpuisto
Osoite: Kesäkatu 8, Helsinki
Työ: viemäreiden XL-painehuuhtelu
Tilaaja: Pääovi Oy, isännöitsijä Nico Torvela
Ajankohta: 12/2022

Lisätietoja

Karo Heino
asiakkuusjohtaja
karo.heino@hurrikaanit.fi
0400 962 881

Karo Heino

Kohde

Taloyhtiö: As Oy Helsingin Merikannonpuisto
Osoite: Kesäkatu 8, Helsinki
Työ: viemäreiden XL-painehuuhtelu
Tilaaja: Pääovi Oy, isännöitsijä Nico Torvela
Ajankohta: 12/2022

Lisätietoja

Karo Heino

Karo Heino
asiakkuusjohtaja
karo.heino@hurrikaanit.fi
0400 962 881